Screen Shot 2016-05-22 at 13.05.43

Nye medlemmer tas inn januar 2019.

Takk for din interesse! Registrering skjer i medlemssystemet hos Norges Kampsportforbund.

Registrer deg først via medlemssystemet.

Avtalegiro genereres automatisk av systemet og sendes din epostadresse for utfylling. Denne MÅ printes ut og leveres ferdig utfylt i den hvite postkassen, inne i klubben. Alternativt så kan den leveres til karateinstruktør. De som leverer avtalegiro først er sikret plass.Du kan ha 2 prøvetimer før du bestemmer deg om du vil fortsette. Da leverer du avtalegiroen som beskrevet over.

Takk for din interesse!

Registrering skjer i medlemssystemet hos Norges Kampsportforbund. Du vil bli videreført til deres nettsider.

Registrer deg som medlem her/REGISTER HERE

Barn 250,- mnd

Voksne/ungdom over 16 år Kr. 350 pr. mnd.

10 % familierabatt pr. medlem/
Vi har 6 mnd bindingstid ved første gangs registrering og det er 2 mnd oppsigelsestid i systemet
There is a 6 months lock time upon 1. time registration and 2 months notice to end membership in the system
[/box]